Blommande Företag hjälper till

Vill ditt företag vara med och göra skillnad för barn som lever i ekonomisk utsatthet? Bli ett av våra Blommande Företag eller ge en gåva.

Blommande Företag är det namn vi ger de företag som vi långsiktigt samarbetar med för att förbättra barns situation i Sverige.

Idag har vi en rad spännande samarbeten, där Majblomman köper in rabatterade presentkort som delas ut till sökande barnfamiljer. Så jobbar vi bland annat med glasögon och kläder. Vi välkomnar självklart alltid nya ”hovleverantörer”!

Har ditt företag produkter och tjänster som vänder sig till barn? Då är ni särskilt välkomna att höra av er och prata samarbete! Exempel på saker som barnfamiljer ofta söker pengar till är sportutrustning, lägerverksamhet, skor och cyklar. 

Vill du att ditt företag också ska blomma? Fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi dig inom kort.

Årets Blommande Företag

Alla företag som stöttar Majblomman långsiktigt deltar i tävlingen om Årets Blommande Företag. Här uppmärksammas det företag som gjort de allra viktigaste insatserna för barnen under året. Vinnaren får ta emot diplom ur H. M. Drottningens hand vid Majblommans traditionella ceremoni på Stockholms Slott.
Läs mer om Årets Blommande Företag

Ge en gåva

Varje gåva gör skillnad. När du stödjer Majblomman genom att skänka pengar till verksamheten, gör du gott för många tusen barn runt om i Sverige.
Gå vidare för att ge en gåva till barn som har det svårt

Trygga platser att sälja på

Ett uppskattat och väldigt trevligt sätt att stödja Majblommans små hjältar, är att erbjuda en trygg och köpstark miljö. Som företag kan ni bjuda in barn till arbetsplatsen, och ge dem chans att sälja majblommor till personalen.

Majblommepengarna går till att hjälpa barn på orten.

Tips! Som arbetsgivare kan du utmana personalen genom att köpa lika många blommor som dina anställda, eller bjuda kunder på majblommor i stället för kaka till kaffet! 

Visa ditt stöd genom att hjälpa barnen att sälja majblommor.
Läs mer om hur ditt företag kan hjälpa barnen i deras insamling

Blommande väska